افکت متن جدید،جالب و متفاوت !


نویسنده
mahdiyar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
پست: 1386
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:27 am
وب سایت: http://google.com
محل اقامت: مشـــهد
Gender:
سن: 101
تماس:

افکت متن جدید،جالب و متفاوت !

پستتوسط mahdiyar » دو شنبه 28 تیر 1395, 9:40 pm

سلام
این افکت رو من که خیلی ازش خوشم اومد !
کدش رو براتون قرار میدم !
دمو :
http://uport.ir/vcp-text-style.html

اول کد زیر رو توی head قالب قرار بدید :

کد: انتخاب همه

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://uport.ir/uploads/3a4c8a2f42661.css">
حالا کد زیر رو قرار بدید :

کد: انتخاب همه

<!-- mahdiyar --> <svg viewBox="0 0 1320 300"> <!-- Symbol --> <symbol id="s-text"> <text text-anchor="middle" x="50%" y="50%" dy=".35em"> کانی وب </text> </symbol> <!-- Duplicate symbols --> <use xlink:href="#s-text" class="text" ></use> <use xlink:href="#s-text" class="text" ></use> <use xlink:href="#s-text" class="text" ></use> <use xlink:href="#s-text" class="text" ></use> <use xlink:href="#s-text" class="text" ></use> </svg>
برای تغییر متن ، کلمه "کانی وب" رو با کلمه دلخواهتون عوض کنید !
موفق باشید
Coming Soon !
In Telegram : @botry


younes
کاربر معمولی
کاربر معمولی
پست: 90
تاریخ عضویت: یک شنبه 24 اسفند 1393, 2:43 pm
وب سایت: http://kangandesign.ir
محل اقامت: کره ی خاکی

پستتوسط younes » سه شنبه 29 تیر 1395, 10:02 am

Very Good
Thank you Mahdiyar
The best is your right
---------------------------
kangandesign
---------------------------
http://kangandesign.ir


نویسنده
mahdiyar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
پست: 1386
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:27 am
وب سایت: http://google.com
محل اقامت: مشـــهد
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط mahdiyar » سه شنبه 29 تیر 1395, 11:19 am

Very Good
Thank you Mahdiyar
سلام
خواهش میکنم ،
حتی المقدور با زبان فارسی پست هارو ارسال کنید :)
Coming Soon !
In Telegram : @botry


omidg
کاربر عضو شده
کاربر عضو شده
پست: 49
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 تیر 1394, 1:51 pm
وب سایت: http://www.ggbb.ir
محل اقامت: شیراز
Gender:

پستتوسط omidg » سه شنبه 29 تیر 1395, 2:36 pm

ممنون جالب بود
اما آدم سرگیجه میگیره :|

نمایه کاربر

DR.WEB
كاربر اخراجي
كاربر اخراجي
پست: 30
تاریخ عضویت: سه شنبه 29 تیر 1395, 8:59 am
وب سایت: http://www.COFCC.ir
محل اقامت: نا کجا آبــــاده
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط DR.WEB » سه شنبه 29 تیر 1395, 6:24 pm

مهدی یار , داداش اگه اینو بجای لوگو بذاریم قالب سنگین نمیشه؟ اصلا میشه بجای لوگو استفاده کرد؟


نویسنده
mahdiyar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
پست: 1386
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:27 am
وب سایت: http://google.com
محل اقامت: مشـــهد
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط mahdiyar » چهار شنبه 30 تیر 1395, 8:58 am

مهدی یار , داداش اگه اینو بجای لوگو بذاریم قالب سنگین نمیشه؟ اصلا میشه بجای لوگو استفاده کرد؟
سلام
بله میشه استفاده کرد ، فقط باید یکم کدهاشو برای افت نکردن سرعت لود بهینه سازی کنید !
Coming Soon !
In Telegram : @botry

نمایه کاربر

DR.WEB
كاربر اخراجي
كاربر اخراجي
پست: 30
تاریخ عضویت: سه شنبه 29 تیر 1395, 8:59 am
وب سایت: http://www.COFCC.ir
محل اقامت: نا کجا آبــــاده
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط DR.WEB » چهار شنبه 30 تیر 1395, 9:26 am

مهدی یار , داداش اگه اینو بجای لوگو بذاریم قالب سنگین نمیشه؟ اصلا میشه بجای لوگو استفاده کرد؟
سلام
بله میشه استفاده کرد ، فقط باید یکم کدهاشو برای افت نکردن سرعت لود بهینه سازی کنید !
میشه خودت زحمت بهینه شدنش رو بکشی؟ ممنون میشم...


نویسنده
mahdiyar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
پست: 1386
تاریخ عضویت: جمعه 22 اسفند 1393, 6:27 am
وب سایت: http://google.com
محل اقامت: مشـــهد
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط mahdiyar » چهار شنبه 30 تیر 1395, 11:00 am

مهدی یار , داداش اگه اینو بجای لوگو بذاریم قالب سنگین نمیشه؟ اصلا میشه بجای لوگو استفاده کرد؟
سلام
بله میشه استفاده کرد ، فقط باید یکم کدهاشو برای افت نکردن سرعت لود بهینه سازی کنید !
میشه خودت زحمت بهینه شدنش رو بکشی؟ ممنون میشم...
بهینه سازی نداره اصلا :D کلا 4 خط کد هست تاثیری تو لود نداره :)
Coming Soon !
In Telegram : @botry

نمایه کاربر

DR.WEB
كاربر اخراجي
كاربر اخراجي
پست: 30
تاریخ عضویت: سه شنبه 29 تیر 1395, 8:59 am
وب سایت: http://www.COFCC.ir
محل اقامت: نا کجا آبــــاده
Gender:
سن: 101
تماس:

پستتوسط DR.WEB » پنج شنبه 31 تیر 1395, 12:02 pm

مهدی یار , داداش اگه اینو بجای لوگو بذاریم قالب سنگین نمیشه؟ اصلا میشه بجای لوگو استفاده کرد؟
سلام
بله میشه استفاده کرد ، فقط باید یکم کدهاشو برای افت نکردن سرعت لود بهینه سازی کنید !
میشه خودت زحمت بهینه شدنش رو بکشی؟ ممنون میشم...
بهینه سازی نداره اصلا :D کلا 4 خط کد هست تاثیری تو لود نداره :)
اندازشو کجا تنظیم کنم؟ نکنه باید css تغیر بدم؟
الان برای من خیلی کوچینه اصلا معلوم نیست چی نوشته :/

  • موضوعات مشابه
    پاسخ ها
    مشاهده
    آخرین پست

بازگشت به “آموزش های HTML/CSS”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان